#SETTKODER

#SETTKODER

Kommer du til SETT på Lillestrøm 28- 29. november? Er du interessert i programmering, og hvordan du kan ta dette i bruk i din undervisning? Da skal du følge med på taggen #SETTKODER i sosiale medier, og komme til Digitalpedagogenes event mandag 11:30 – 13:30 og tirsdag 13:30 -15:30!

Det er viktig å være klar over at programmering ikke bare handler om det digitale. Derfor trenger du ikke å ha med en dings når du skal «kode på SETT». Programmering får oss til å forstå teknologien vi omgir oss med, men det kan man også gjøre på andre måter. Til syvende og sist handler programmering om praktisk anvendt matematikk, og hvordan man kan tenke i systemer og algoritmer.

Under SETT skal besøkende oppleve hvordan man kan leke seg fram til en dypere forståelse av matematikken, teknologien og verden rundt oss. Vi skal programmere med og uten strøm. Om du følger Digitalpedagogene i sosiale medier, kan du også delta i konkurranser hvor du kan vinne det nyeste innen utdanningsteknologi – den fantastiske Donkeypad!

Besøk oss på SETTdagene ved stand A03

Logg inn